Med nye C MORE får du et fantastisk underholdningstilbud i september!

Mon, 27 Aug 2012 08:53:00 +0200

Tirsdag 4. september blir CANAL+ til C More og åpner døren for en ny underholdningsverden hvor du selv kan velge når du vil se det beste innen film, sport og serier. Bestill kanalpakken C More Total i dag og få de 4 første månedene kostnadsfritt!

C More Total – Underholdning for hele familien


De nyeste storfilmene og seriesuksessene, familiefilmer og barneprogram – uten reklameavbrudd. Hele C Mores sportstilbud med blant annet to av verdens beste fotballigaer La Liga og Serie A, Europa League, Norges beste tennistilbud med ATP Masters 1000 og ATP 500, den svenske Elitserien i ishockey, UFC kampsport og motorsport. C More Total inneholder 17 film- og sportskanaler.

 

Har du Canal+ i dag?
Du som allerede er Canal+-kunde kan glede deg over flere HD-kanaler og forbedret innhold- ellers er det kun kanalnavnene som endres. Les mer om de ulike C More-kanalene her. 

 

 

Nå har vi kampanje på CMORE Total:

Bestill i dag og få de 4 første månedene kostnadsfritt!

Pris per måned er kr 289,- du sparer 1156,-.

Tilbudet forutsetter 12 måneders binding og at du har Tv-basispakken fra Altibox.
Ta kontakt med din lokale Altibox-leverandør for bestilling!

 


 

Tv-serierI september tilbyr C More hele 7 norgespremierer og sesongpremiere, og fra 4. september tilbys samtlige tv-serier i HD-kvalitet på C More Series HD.Søndag 9. september får den mye omtalte tv-serien «The Newsroom» norgespremiere. I dramaserien får vi følge det egenrådige nyhetsankeret Will McAvoy (Jeff Daniels) og utfordringene i en nyhetsredaksjon.

«True Blood» – sesong 5. Den nye sesongen har mottatt mye ros etter USA-premieren og 6. september er det klart for den etterlengtede norgespremieren på sesong 5!

Sci-fi-serien «Falling Skies» som er regissert av Steven Spielberg kommer med en sesong 2 onsdag 5. september. Videre blir det premiere for andre sesong av thrillerserien «Bedlam» fra BBC 10. september, og Showtimes andre sesong av dramaserien om den beryktede paven «Borgias» 11. september.

De som har gått glipp av kritikerroste sesong to av «Game of Thrones», kan se den fra start lørdag 8. september (vises også i HD på C More Series HD). Den populære og kritikerroste komiserien «Girls» av og med Lene Dunham vises også fra begynnelsen fredag 7. september. 

FilmI september serverer C Mores filmkanaler et fantastisk tilbud for hele familien! Her tilbys alt fra familiefilmen «Kung Fu Panda 2» i 3D, via norgespremiere på det storslåtte dramaet «Hemingway & Gellhorn», musikalen «Footloose», komedien «Hangover 2» til grøsseren «Paranormal Activity 3».


Hver måned vil C More vise en familiefilm i 3D, og månedens utvalgte film er den populære animasjonsfilmen «Kung Fu Panda 2» som vises i 3D på CANAL+ Hits HD 8. og 9. september.
Lørdag 8. september blir det helaften for Potter-fans når C More viser de to siste filmene i serien «Harry Potter og dødstalismanene» - del 1 og 2 fra kl. 19.00 på C More First.Det blir underholdning for store og små med «Poppers pingviner», der vi får se Jim Carrey i hovedrollen (14. september). Underholdning, action og mer moro blir det også i «Hangover 2», men denne gang for de litt eldre, der vi treffer igjen kompisgjengen som reiser fra utdrikningslaget i Vegas til Bangkok for å feire Stus bryllup (15. september).

Mer action blir det i «Cowboys & Aliens» der Daniel Craig og Harrison Ford har hovedrollene. Filmen ble beskrevet som en av de mest spennende og originale actionfilmer – der western og sci-fi forenes slik du aldri har sett før (22. september). «Rise of the Planet of the Apes», er en nyskapende eventyrfilm som beskriver et scenario for fremtiden som er ulikt alt annet vi har opplevd. Filmen utspiller seg i en mulig fremtid hvor et forskningsteams jakt på en kur for Alzheimers fører til at en gruppe med aper utvikler en intelligens lik vår egen. Den kritikerroste filmen får tv-premiere lørdag 29. september.

Det storslåtte dramaet fra HBO «Hemingway & Gellhorn» med Nicole Kidman og Clive Owen i hovedrollen får norgespremiere 9. september. Drama blir det også i den nye filmatiseringen av «Jane Eyre» som får tv-premiere 16. september. Regissør Cary Fukunaga gir nytt liv og fornyet aktualitet til Charlotte Brontës sterke historie.Den populære musikalklassikeren «Footloose» fra 80-tallet har fått en remake, og den nye utgaven ser du 21. september. Paranormal Activity-filmene er en av tidenes mest suksessfulle grøsserfranchiser. Nå er det duket for tv-premiere på det tredje bidraget i filmserien; «Paranormal Activity 3» (28. september).
 

DokumentarerHver mandag kl. 22.00 på C More Hits vises en ny dokumentar! I september vises blant annet de omtalte dokumentarfilmene «Conan O’Brien Can’t Stop» - et intimt portrett av tv-legenden og «Macheads» - dokumentarfilm om de gale Mac-fanatikerne.Conan O’Brien Can’t Stop – 10. september kl. 22.00 på C More Hits

Etter den mye omdiskuterte avskjeden fra sin tidligere arbeidsgiver «The Tonight Show», reiste Conan O’Brien ut på en turné gjennom 32 byer i USA. Kameramannen Rodman Flender fulgte Conan og showet “Legally Prohibited From Being Funny on Television Tour’. Resultatet er en fantastisk underholdende dokumentar om en av vår tids største standup-komikere.Macheads – 17. september kl. 22.00 på C More Hits
«Macheads» er en ellevill dokumentarfilm hvor vi møter vi de aller galeste Mac-fanatikerne- blant annet kvinnen som ikke vil gå til sengs med Windows-brukere, i frykt for en «kræsj».
Etter at Apple lanserte Macintosh-maskinene i 1984 har mange fått et varmt hjerte for merkevaren, og i denne dokumentarfilmen følges fanskaren som ser på Mac som en livsstil snarere enn et produkt.


Sport20. september starter gruppespillet i Europa League. 2 kamper per runde vises på CANAL9, og 2 kamper parallelt på C More.

 

 

Relaterte lenker:

 

Ta kontakt med din Altibox-leverandør for å bestille CMORE*.
 

*Bestilling forutsetter 12 md binding og at du har tv-basispakken fra Altibox.